Welcome to My Corner....




Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha pengasih....

Assalamualaikum.. terima kaseh untuk u all yg sudi jenguk page nie...
semua novel yang bakal di jual di sini adalah milik peribadi cue sendiri...
tujuannye hanyelah nak kosongkan rak yang dah penuh kat rumah nie....hehehe
Untuk pengetahuan semua novel di sini adalah BERBALUT dgn plastik pembalut...
InsyAllah dlm keadaan yang sngt memuaskn...
so, hopefully for those that are interested just drop ur comment n left your email on the post...
U may also can send me a msj through my email or fon...

azrinnavee@yahoo.com

013-4083943

thanks ^_^

May Allah bless...

Monday, July 24, 2017

New List Novel untuk di Jual ( New and prelove)

Assalamualaikum disebabkan bulan nie mood untuk bace novel datang sis memborong novel then rak pn penuh so kne let go lah sikit2 😢Smua novel best nie (ikot selera sis la) 😅
So here we go Novel bru & prelove untuk dijual 😊


Range harga RM12 - RM30 not included postage

CONDITION tip top  

Berminat bole comment, pm or whatsapp 013 408 3943


Senarai Novel adalah seperti di bawah:


1. Kasih Antara Kita - Aleya Aneesa

2. Tanpamu Aku Rindu - Aleya Aneesa

3. Dreamcatcher - Maya Adira

4. Sudi Jadi Isteri Saya? - Maya Adira

5. Plot Cinta Untuk Big Boss - Cik Sakura

6. Cinta Kita - Suzanna Sulaiman

7. Bukan Cinta Secondhand - Ezza Mysara

8. Awek Goreng Pisang - Syah Shah

9. Bisikkan Namamu - Muna Mahira

10. Jangan Biar Cinta Berlalu - Muna Mahira

11. Pertemuan Kali Ini - Muna Mahira

12. L.U.T.H - Wawa Taufik

13. Drive - thru Mr Satay - Aii Fariza

14. Jodohku Abang Doktor - Nurfaza Alisya

15. Abang Bomba I Love You - Mia Kiff

16. Kita Kahwin Koboi? - Mia Kiff

17. Pelindung Cinta - Misztyra

May Allah bless ^_^

Sunday, January 8, 2017

Novel Yang Dia Mahu (Limited Edition)


Novel YANG DIA MAHU (Limited Edition)

Berminat sila hubungi 

email : azrinnahamdan@gmail.com
WHATSAPPS: +60134083943

*ENCIK SEDERHANA – Rehan Makhtar

Untuk menjadi isteri Fateh, Yuyu perlu penuhi tiga syarat :
1) Bertunang tak lebih 3 bulan
2) Hanya majlis kesyukuran saja
3) Tak boleh make-up

Yuyu melopong habis. Tapi, dia tak mahu kalah. Dia juga punya syarat :
1) Bertunang hanya 2 minggu
2) Tak boleh tidur bersama selama mana dia tak sedia.
Dan, Fateh jatuh rahang dengan syarat kedua bakal isterinya. Tapi, dia hanya senyum menerima kerana syarat dia itu adalah untuk syariat. Dia juga yakin, Yuyu akan mengerti. Biar bersederhana kerana dunia namun berlebih demi akhirat.

*TERCIPTA UNTUK DIA – Emy Roberto
**********************************************
Didi dan Dian. Dua sahabat yang punya sejarah cinta berbeza.
Salah siapa jika cinta sudah beralih arah? – Didi vs Aladin
Nak ikut kata hati atau ikut apa saja yang papa mahu? – Dian vs Ameer

Masing-masing perlu memilih. Dan antara mereka akan ada yang harus menelan kecewa. Kata Didi, we can only choose one. Not even one and a half. Kata Dian, Andai ada jodoh, adalah. Andai tak ada, lupakan saja.
 

Thursday, September 22, 2016

Novel Limited Edition keluaran IKP



Assalamualaikum dearest.. Semoga smua sihat dan happy hendaknya.. 
Sekarang sudah menjadi trend rasanya ramai penulis atau syarikat penerbitan 
yang mengeluarkan novel limited edition (LE). 

Namun awas sebagai pembaca kita kena pandai membuat pilihan kn.. 
For me setakat nie novel limited edition keluaran Idea kreatif Publication memang tidak  mengecewakan. Memang macam pisang goreng panas uolllsss.. 

Kalau ada yang masih mencari novel-novel seperti:

1) Tuhan Lebih Tahu - Rose Harissa
2) Asalkan Dia Bahagia - Hani Fazuha
3) Lelaki Pilihan Terakhir - Hani Fazuha
4) lelaki Teragung - Hani Fazuha & Farah Husain
5) Lelaki Pilihan Terakhir - Luna Bulan

Bagi sesiapa yang masih mencari novel seperti senarai di atas boleh la hubungi 
untuk pertanyaan atau order.. Stock limited dan siapa cepat dia dapat.. hehe

Whatsapps +60134083943

Thanks and may Allah bless. XOXO

Friday, February 5, 2016

Bila Papa Jatuh Cinta ~ Cik D


Novel Bila Papa Jatuh Cinta - Cik D

Harga Asal : RM26.00 
Harga Jual : RM18.00  

condition : 10 / 10

For Order Contact:

Whatsapps: +60134083943
Emel: azrinnavee@yahoo.com

Sinopsis

Lebih empat tahun dia mengelak, pertemuan tanpa sengaja itu buat hati Adinie Syifa kembali dilanda gelombang. Rupanya, dia tak pernah mampu lupakan lelaki itu.
Bagi duda kacak bernama Ahmad Dhani pula, ditemukan semula dengan Dinie buat hatinya kembali ‘hidup’. Memang cintanya pada anak bekas pekerjanya itu tak pernah pudar.

Tapi, misi untuk meraih cinta si gadis bukan mudah. Dia yang sentiasa tenang dalam bicara dan tingkah, harus berubah watak menjadi lelaki yang menjengkelkan.
"Macam mana encik tahu kereta Dinie pancit?" Pinggang Dinie cekak, di 
bawah sinaran mentari begini, tubuhnya cepat saja hangat nak bangkit marah.
"Lelaki sekacak saya sentiasa bersiap bersedia dengan sebarang keadaan." Dhani senyum. Ada sesuatu yang cuba diselindungkan.

Kalau hati dah kata mahu, apa cara sekali pun dia sanggup. Walau harga yang mahal harus dia bayar untuk mengangkat Dinie menjadi isterinya.
Pun begitu, kisah mereka tidak tamat setelah bergelar suami isteri. Rupanya, Dinie tak pernah belajar dari silapnya sendiri. Kerana satu perkataan curiga, semuanya berantakan.

“Sayang, salah ke kalau abang dan Juliana..."
"Tak salah?” Dinie memintas. 
“Tak salah abang kata?" Dinie ulang tanya. 
"Dinie rasa elok abang pergi sekarang. Tak perlu jelaskan apa-apa. Dinie dah tak nak dengar semua alasan abang!" Suaranya meninggi.

Dhani tergamam. Separuh jiwanya pergi bila dia diingatkan sekali lagi untuk pergi. Seperti biasa, dia mengalah. Kalah dengan air mata si isteri.
"Sayang..."
"Pergi! Dinie tak nak tengok muka abang lagi!"

Apa sebenarnya kisah antara Dhani dan bestfriend forevernya yang bernama Juliana itu yang buatkan hati Dinie membara? Dan apa akan jadi jika Dhani benar-benar pergi meninggalkan si isteri?



Thursday, January 21, 2016

Pergi Tanpa Alasa - Hani Fazuha


Novel Pergi Tanpa Alasan - Hani Fazuha

LIMITED EDITION ( tidak dijual di Kedai Buku)


For order sila contact :
WHATSAPPS: 0134083943
EMAIL: azrinnavee@yahoo.com 

DI PETIK DARI KATA-KATA PENULIS HANI FAZUHA

"Saya nampak banyak persoalan timbul tentang Pergi TAnpa Alasan ni. Di sini saya berikan penjelasan tentang perbezaan PTA versi lama dengan PTA versi baru.

** Cter yang sama saya rombak kembali susunan plotnya dan tambah sana sini untuk mencantikan lagi perjalanannya serta panjangkan endingnya menjadi 560 page (yang lama 500 page).
**Akan dicetak dalam jumlah yang terhad menggunakan bulky paper (kertas ringan tu).

Kalau rasa PTA lama anda dah suka susunan ceritanya. Tak payah beli yang ni pun tak apa. , " - Hani Fazuha



SINOPSIS COVER NOVEL

Rihana dan Hakim, dua nama dari dua dunia berbeza, ditemukan dalam kancah penuh dosa. Bagi Hakim, Rihana itu tidak ubah seperti pelacur kelas atasan. Bagi Rihana, Hakim itu sama saja dengan lelaki kaya raya yang harus dilayan untuk mengeluarkan duit dari poketnya.

“Kahwin dengan I Rin, I’ll pay you two million.” - Hakim
“Dua juta tidak cukup untuk membeli maruah I, Hakim”- Rihana

Segalanya berubah apabila Rihana bertemu hidayah-Nya dan meninggalkan dunia kelam untuk berubah ke arah kebaikan. Hakim jadi panasaran mencari Rihana yang hilang.
Bertemu kembali setelah enam bulan berlalu dan melihat Rihana yang ‘baru’, Hakim jadi sedar yang dia mahukan Rihana bukan kerana nafsu tetapi kerana rasa yang satu itu sudah meresap meracuni hatinya.

Namun, melihat Rihana makin rapat dengan Ridzwan, jutawan muda yang tidak kurang kacaknya buatkan Hakim rasa tergugat. Biarpun Ridzwan itu teman baiknya, tidak bermakna Rihana juga harus menjadi teman baik lelaki itu.

Bijaknya Hakim memerangkap telah mengikat Rihana dalam sebuah perkahwinan yang sangat rumit. Kerana Hakim itu sudah menjadi tunangan Nelly, Rihana harus menjadi isteri secara sembunyi. Namun, apa akan jadi bila kisah silam Rihana dibongkar dan dikorek hingga ke akar umbi?

“Hakim, I rasa macam tak layak untuk you.”- Rihana
“Walau I harus mati kerana memilih you, I tetap akan pilih you.” Hakim

Kalau mati pun dia sanggup untuk Rihana, apalah sangat jika dia harus kehilangan seluruh hartanya demi wanita itu.

Mampukah perkahwinan mereka bertahan bila hidup diuji kesusahan? Sanggupkah Hakim melepaskan Rihana ke tangan Ridzwan demi merungkai segala kerumitan?

~ Rin… your love is the only thing keeping me alive ~ Hakim



Sunday, January 10, 2016

Yang Bernama Cinta - Hani Fazuha



Novel Yang Bernama Cinta - Hani Fazuha

Untuk Order sila contact : 

Whatsapps : 0134083943
Email : azrinnavee@yahoo.com


sinopsis


Pulangnya jiran depan rumah dari luar negara buat sejarah lama yang cuba dilupakan Hani tersingkap kembali. Tapi peliknya, lelaki itu bagai lupa yang mereka pernah ada sejarah silam yang menyakitkan.

“Bagi nombor telefon.” – Hazril 
“Nak buat apa?” – Hani 
“Agak-agak nombor telefon tu boleh buat gulai tempoyak tak?” – Hazril

Perubahan drastik Hazril buat hidup Hani yang tenang-tenang selama ini bertukar huru hara.

“Semalam tu...sebab tangan aku macam dah mencabul kau. Senang cerita kita kahwin ajelah.” – Hazril
“Kau pernah tak sarapan dengan kaki kerusi? Kalau tak pernah, tolong hentikan bercakap benda mengarut.” Hani .

Jenuh mengelak, tapi.... api cinta yang Hazril tiupkan terlalu kuat. Kerana rasa itu memang sudah lama ada di situ, ianya sangat mudah dihidupkan. Sampai satu tahap, kerana cinta, dia sanggup apa saja walau berkahwin tanpa restu keluarga.

~ Saya panjat ikut tingkap, sembunyi-sembunyi masuk bilik awak ya? - Hazril
+ Jangan buat lawak boleh tak? Saya tengah sakit ni - Hani

Sampai bilakah mereka harus main sembunyi-sembunyi, intai-intai balik pintu? Apa akan jadi bila Hazril diharuskan berkahwin dengan wanita lain hanya kerana kesilapan silamnya sedang hubungan mereka masih menjadi rahsia?
Dan...tatkala setia yang diharapkan menjadi terlalu mahal harganya, luka lama yang sudah bertampal kembali berdarah

Tuesday, January 5, 2016

Pergilah Sepi ~ Fauziah Ashari


Novel Pergilah Sepi Karya Fauziah Ashari

Mesti ramai masih ingatkan Novel Pergilah Sepi popular
 zaman kiter sekolah menengah dulu.. Hehe

Sangat Susah Nak cari Novel nie sekarang..

so kalau berminat bole contact  sis untuk order ye ^_^

Whatsapps : 0134083943
Email: azrinnavee@yahoo.com

SINOPSIS COVER NOVEL

"Bila Kegirangan singgah di hati, kesepian terus berlalu pergi"

Andai jodoh bukan suatu ketentuan, pasti Afiqah mampu menolak kehadiran Syafiq dalam hidupnya. Apatah lagi, perkahwinan itu bagaikan satu pelarian bila terjadinya peristiwa yang mengaibkan.

Terlalu payah bagi Afiqah untuk meminggirkan segala kekecewaan dan menerima begitu sahaja apa yang ditakdirkan. Tanpa sekelumit rasa kasih terhadap Syafiq,bagaimanakah Afiqah mampu menutup kehambaran dan mencipta kebahagian.

Menyedari kesilapan diri, Syafiq cuba sedaya upaya mencorak kehidupan barunya. Meski sukar untuk menembusi benteng kemarahan Afiqah namun jauh di sudut hati, Syafiq mohon akan sampai ketikanya Afiqah mengerti kemurnian kasihnya. Hakikat hatinya tidak dapat dibohongi bahawa Afiqah adalah cinta pandang pertamanya.

Kata orang, kita akan rasa kehilangan apabila orang yang dibenci telah jauh dari mata. Sayangnya, kesedaran itu terlewat hadir dan hanya menambah luka di hati. Di manakah silapnya? Syafiqkah yang telah berubah atau Afiqahkah puncanya? Tertutupkah pintu kemaafan di antara mereka hanya kerana saling curiga dan salah sangka? 


Namun, bila Zek, teman lama Afiqah muncul menagih janji, Afiqah tak tega membiarkan rumah tangga Tuminah iaitu isteri Zek yang merupakan kawan Afiqah jua porak peranda. Mentelah Tuminah disahkan mengandung. Kepada Zek dikhabarkan dirinya bahagia bersama Syafiq. Meskipun itu yang dirasa dalam hati untuk meluahkan Afiqah tak berdaya.

Untuk apa menongkah arus, hidup musti diteruskan. Afiqah tekad melupakan segala sengketa dan salah sangka pada Syafiq. Akhirnya, Afiqah menerima cinta Syafiq dan melayari kehidupan dengan bahagia.

Tuesday, December 22, 2015

Jabbar Muqrish - Dian Aleesya


Novel Jabbar Muqrish - Dian Aleesya (LIMITED EDITION)

Assalamualaikum.. 
Izinkan sy Nak Review sikit ye..

 Novel nie antara novel TERBAIK 2015..
Sebab ape? kerana cara penulisan Dian yang bersahaja dan membuatkan 
ramai readers MEnggilai Abg Jabbar Muqrish nie.. hehe


Best seller & LIMITED EDITION.. Dimaklumkan bahawa syarikat penerbitan juga sudah
Kehabisan Stock dalam erti katanya SOLD OUT..

Bagi yang masih mencari novel JABBAR MUQRISH nie boleH contact melalaui:

Whatsapps : 0134083943
Email : azrinnavee@yahoo.com

HIGHLY RECOMMENDED ^_^


Sinopsis 

Bila  si mulut manis, Jabbar Muqrish bertemu dengan si degil,
 Wan Aisya... Mampukah gandingan sebegitu 
menjadi harmoni bak irama dan lagu?

TIDAK!

Walau bermacm cara sekalipun yang Jabbar lakukan, pendirian Aisya tetap sama.
Hati dan perasaannya telah dinoktahkan setelah Iqbal mengkhianatinya.


"saya tak nak dikecewakan lagi, Encik Jabbar. dan saya dah noktahkan segala-galanya... 
termasuklah hati dan perasaan saya."
- Wan Aisya

Namun Aisya terluapa dia berdepan dengan Jbbar Muqrish, lelaki yang tak pernah kenal erti putus asa. Tolaklah berkali-kali, lelaki itu tetap juga dengan pendiriannya. Kerana Jabbar yakin, dia mampu melembutkan hati Aisya dengan apa jua cara.

"She doen't love me like I do, But i won't give up.
She will be mine, ummi"
- Jabbar Muqrish

Bernarkah si tampan yang mengaku tak akan meyerah kalah itu mampu melembutkan hati Aisya yang keras dan degil itu?

" I rasa, ypu pun dah kenal I macam mana. Selagi I tak dapat apa yang I nak, I gigih untuk dapatkannya. Tak kiralah dengan paksa atau tidak 
- Jabbar Muqrish