Welcome to My Corner....




Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha pengasih....

Assalamualaikum.. terima kaseh untuk u all yg sudi jenguk page nie...
semua novel yang bakal di jual di sini adalah milik peribadi cue sendiri...
tujuannye hanyelah nak kosongkan rak yang dah penuh kat rumah nie....hehehe
Untuk pengetahuan semua novel di sini adalah BERBALUT dgn plastik pembalut...
InsyAllah dlm keadaan yang sngt memuaskn...
so, hopefully for those that are interested just drop ur comment n left your email on the post...
U may also can send me a msj through my email or fon...

azrinnavee@yahoo.com

013-4083943

thanks ^_^

May Allah bless...

Monday, July 24, 2017

New List Novel untuk di Jual ( New and prelove)

Assalamualaikum disebabkan bulan nie mood untuk bace novel datang sis memborong novel then rak pn penuh so kne let go lah sikit2 😢Smua novel best nie (ikot selera sis la) 😅
So here we go Novel bru & prelove untuk dijual 😊


Range harga RM12 - RM30 not included postage

CONDITION tip top  

Berminat bole comment, pm or whatsapp 013 408 3943


Senarai Novel adalah seperti di bawah:


1. Kasih Antara Kita - Aleya Aneesa

2. Tanpamu Aku Rindu - Aleya Aneesa

3. Dreamcatcher - Maya Adira

4. Sudi Jadi Isteri Saya? - Maya Adira

5. Plot Cinta Untuk Big Boss - Cik Sakura

6. Cinta Kita - Suzanna Sulaiman

7. Bukan Cinta Secondhand - Ezza Mysara

8. Awek Goreng Pisang - Syah Shah

9. Bisikkan Namamu - Muna Mahira

10. Jangan Biar Cinta Berlalu - Muna Mahira

11. Pertemuan Kali Ini - Muna Mahira

12. L.U.T.H - Wawa Taufik

13. Drive - thru Mr Satay - Aii Fariza

14. Jodohku Abang Doktor - Nurfaza Alisya

15. Abang Bomba I Love You - Mia Kiff

16. Kita Kahwin Koboi? - Mia Kiff

17. Pelindung Cinta - Misztyra

May Allah bless ^_^

Sunday, January 8, 2017

Novel Yang Dia Mahu (Limited Edition)


Novel YANG DIA MAHU (Limited Edition)

Berminat sila hubungi 

email : azrinnahamdan@gmail.com
WHATSAPPS: +60134083943

*ENCIK SEDERHANA – Rehan Makhtar

Untuk menjadi isteri Fateh, Yuyu perlu penuhi tiga syarat :
1) Bertunang tak lebih 3 bulan
2) Hanya majlis kesyukuran saja
3) Tak boleh make-up

Yuyu melopong habis. Tapi, dia tak mahu kalah. Dia juga punya syarat :
1) Bertunang hanya 2 minggu
2) Tak boleh tidur bersama selama mana dia tak sedia.
Dan, Fateh jatuh rahang dengan syarat kedua bakal isterinya. Tapi, dia hanya senyum menerima kerana syarat dia itu adalah untuk syariat. Dia juga yakin, Yuyu akan mengerti. Biar bersederhana kerana dunia namun berlebih demi akhirat.

*TERCIPTA UNTUK DIA – Emy Roberto
**********************************************
Didi dan Dian. Dua sahabat yang punya sejarah cinta berbeza.
Salah siapa jika cinta sudah beralih arah? – Didi vs Aladin
Nak ikut kata hati atau ikut apa saja yang papa mahu? – Dian vs Ameer

Masing-masing perlu memilih. Dan antara mereka akan ada yang harus menelan kecewa. Kata Didi, we can only choose one. Not even one and a half. Kata Dian, Andai ada jodoh, adalah. Andai tak ada, lupakan saja.